Mij inhuren?

Bedrijven, organisaties en individuen help ik graag met het maken van een mooie podcast. Ik kan de gehele productie op mij nemen of helpen bij een specifiek onderdeel, met de techniek bijvoorbeeld, of inhoudelijk bij het creatieve proces.

Ik kan je helpen met de Opnametechniek. Misschien beschik je niet over de juiste middelen, een opnamerecorder, de juiste microfoons, moderne editing software en heb je ook niet de ambitie om het allemaal zelf te doen. Dankzij mijn jarenlange ervaring op dit gebied kan ik je helpen.

Of laat mij je helpen bij het bepalen van de Inhoudelijke Strategie, het onderzoeken en uitwerken van een blauwdruk voor een podcast. En neem daarbij ook een Online Strategie ter overweging mee: het definiëren van potentiële luisteraars en een plan maken op welke manier je deze wilt zien te bereiken.

Ook kan ik je helpen bij de Online Techniek. Afhankelijk van het eisenpakket kan ik daar ook vormgever(s) en/of programmeur(s) bij betrekken. Ik beschik over een groot netwerk van experts waarmee ik regelmatig samenwerk.

Interesse? Stuur me een mailtje of bel me op! Zie Podpraat voor meer informatie over mijn podcastdiensten.

Wil je VERVORMER met een eenmalige of herhaalde financiële bijdrage ondersteunen? Kijk op petje.af/vervormer voor de mogelijkheden.