Oostende Healing

Marvin Gaye en Mike Butcher in Studio Katy

In 2014 maakte ik de audiodocumentaire Oostende Healing, mijn eerbetoon aan Marvin Gaye ter ere van zijn 75e verjaardag. Inmiddels zijn we 4 jaar verder…

Luister naar Oostende Healing, voorzien van een nieuwe introductie:

Mijn speciale dank gaat uit naar de volgende personen:

Tom America voor zijn chauffeursdiensten, zijn enthousiasme, algehele betrokkenheid, hulp bij de research en het leggen van connecties naar een stel Bijzondere Zuiderburen.

DirkJan Vos voor zijn betrokkenheid, zijn tips en idee├źn.

En tot slot in willekeurige volgorde: Arthur Praet, Mike Butcher, Michele Cousaert, Pascale Cousaert, Arno Hintjens, Serge Feys, Johan Verstreken, Edouard Dugois, Cyril Prieur, Spinvis, Karin Ramaker, Robert Soomer, Aad van Nieuwkerk, Massimo America, Pieter Hens, Marcel Goedhart en Danny Willems.

Tom America (L), Mike Butcher (M), Marco Raaphorst (R)

In 2014 in Brussel in Studio l’Equipe vond het interview met Mike Butcher plaats. Tom America nam aan het begin van het gesprek met Mike een paar korte video’s op.

“This was Marvin Gaye in front of me”

Mike over het gebruik van de TR-808

“He shouted at me” en verontschuldigde zich

 
Marco Raaphorst (L), Arno Hintjens (M), Tom America (R)

Na mijn interview met Arno in 2014 maakte ik een selfie met Arno en Tom. Arno riep in mijn oor: “ik had toch godverdomd een kater jong!”

Het gesprek met Arno vond plaats precies op de plek waar Freddy Cousaert ooit een club met de naam Le Groove had. Dat zit ook in de Oostende Healing audiodocumentaire. Een wonderlijk toeval dus.

Foto’s die ik heb gemaakt tijdens de trips naar Oostende in 2014 zijn verzamelend in de Oostende Healing set op Flickr.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.